Bliv medlem af Facebookgruppen Fri for Blærebetændelse og få støtte fra andre i samme situation »

Zoneterapi mod blærebetændelse

Tiril Haaland er RAB godkendt zoneterapeut i København og har flere års erfaring med behandling af kvinder med blærebetændelse. I denne video viser hun, hvordan du kan behandle dig selv, hvis du mærker en blærebetændelse er på vej.Tiril forklarer zoneterapiens virkning på denne måde:

“Et tryk i et område/zone under foden vil påvirke et bestemt organ eller vævsområde i kroppen.Der sker en udrensing, da blodkapillærerne åbnes op i de vævsområder, hvis zone bliver behandlet. Næringsstoffer og ilt kommer til, og affaldsstoffer borttransporteres fra området. Organet vil få en bedre blodgennemstrømning og vil arbejde mere effektivt .

Ved behandling på nyre-og blærezonerne kan urinen blive uklar og den kan være mere ildelugtende end sædvanligt, dette er tegn på, at en udrensning har fundet sted.Der sker en øget produktion af endorfiner, der har en morfinlignende effekt, og zoneterapien virker derfor smertelindrende.Zoneterapien giver et “energiboost” til det omåde, der bliver behandlet på og der oprettes balance i området.”

Ring eller SMS og bestil tid hos Tiril på tlf: 26 23 03 75