Bliv medlem af Facebookgruppen Fri for Blærebetændelse og få støtte fra andre i samme situation »

Kan Aloe Vera hjælpe?

Kan Aloe Vera hjælpe på smerter ved Interstitiel Cystitis (blærebetændelse uden påviselige bakterier)?

Det er der noget der tyder på. I et 20 år gammelt dobbelt blindforsøg udført af Urology Wellness Center i  Maryland, USA oplevede 87 % af patienterne en eller flere forbedringer af deres symptomer efter at have taget et specielt Aloe Vera præparat, der hedder Desert Harvest.

Det specielle ved præparatet er at det er et ultrakoncentreret, frysetørret udtræk af Aloe Vera. Flydende Aloe Vera kan ikke bruges, da det konserveres enten med citronsyre (hvilket irriterer blæren) eller med pasteurisering, hvilket fjerner effekten.

Aloe Vera er fra gammel tid kendt af de indfødte amerikanere som “The burn plant” eller “The mystery plant” og er blevet brugt primært til at hele brandsår. Og selv de gamle sumerere og egyptere har brugt planten til flere medicinske formål. Man mener da også at Aloe Vera kan hjælpe på så forskellige sygdomme som diabetes, gigt, højt kolesterol, stråleskader og problemer med immunsystemet.

Desværre kan Desert Harvest ikke købes i Danmark, men jeg har set det på Amazon og du kan læse mere om produktet og undersøgelsen her

Det kan også købes her på en engelsk webshop

Kirsten